Ny hemsida bäddar för framtiden

60 år av bekväma och praktiska transporter. Det är vi på Norsjö moped stolta över. Våra flakmopeder har körts i alla väder, i alla Sveriges städer och är idag närmast kultförklarade av många. 

Vi på Norsjö moped ser dock nyktert på flakmopeden: den är ju en praktisk och fullt modern maskin gjord för att jobba, inte minst för professionella användare. Att den är elektrisk gör den inte mindre modern. 

Vi tror stenhårt på flakmopeden och gör därför en nysatsning. Med start sommaren 2021 kommer ni därför få se en hel del nyheter. 

Först ut är vår nya hemsida. Vi försöker här betona vår flakmopeds alla kvaliteter, nämligen att den är hållbar, robust och en riktig arbetsmaskin för professionella användare. Vi försöker också vara tydliga med hur olika användargrupper kan nyttja vår flakmoped. Dessutom bjuder vi världen på gott om fina bilder och illustrationer.

Berätta gärna vad du tycker, eller skicka in nån extra fin flakmopedbild du tycker bör synas. Kontakta oss direkt eller skriv ett hejarop på sociala medier, Norsjö moped finns på Facebook, LinkedIn och Instagram. Följ oss gärna så får du reda på fler spännande flakmopednyheter!

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Lämna en kommentar

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)