Om oss > Vår vision

Vår vision om en hållbar framtid

Ökande transportbehov kombinerat med en brådskande omtanke om vår miljö gör flakmopeden mer relevant än någonsin.

Vi tror på en framtid där transporter i närområden är enkla, effektiva och helt utan inverkan på miljön.

“Om tio år kommer vi inte se samma fordon som vi ser idag på våra vägar, men vi kan vara säkra på att en stor andel av de fordon vi ser kommer vara mindre än bilar, elektriska och anpassade för stadsmiljöer. Framtiden för den elektriska flakmopeden är med andra ord ljus!”

Enkelt

Vi är i ett skifte där produkter och tjänster inte längre är fokuserade på tekniska framsteg och möjligheter i produktion utan tar utgångspunkt i användaren och upplevelsen. Ett fordon ska kunna köras av vem som helst, utan instruktioner, intuitivt och enkelt.

Effektivt

Tid är pengar, transporter i närområden måste vara effektiva ur ett kostnadsperspektiv, eldrift är betydligt billigare både i drigt och underhåll. Dessutom behöver ett transportfordon ha god kapacitet i både vikt och volym i förhållande till fordonets storlek.

Miljövänligt

Vi tror att alla, både företag, nationer och individer måste hjälpas åt för att vi ska leva hållbart. Transporter står idag för en stor del av världens utsläpp och elektrifiering är en viktig komponent där vi kan göra stor skillnad. En annan är att minska onödiga transporter genom att producera nära där produkterna ska användas.

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)