Användning > Fastighet

Fastighet

Vare sig du ska åtgärda en port, byta filter eller sköta trädgården så är flakmopeden fastighetsskötarens föredragna fordon.​
""Vi är en liten oas mitt i Stockholm och just att det är el och att man åker runt bland grödorna passar bra här på Årsta Gård."
Per
Fastighetsskötare

200kg

Lastkapacitet flak

50 km

Räckvidd

1 h

Laddtid 80%

25 km/h

Maxfart

Smidig

Hela vägen fram till porten

Flakmopeden tar sig hela vägen fram till porten med allt du behöver. Kort svängradie, backväxel och enkelt handhavande gör att du slipper bära tunga saker mer än absolut nödvändigt.

Praktisk

Få med dig allt

Vi vet hur omväxlande en fastighetsskötares vardag och behov är, vare sig du behöver forsla verktyg, eller lasta sopor så klarar flakmopeden biffen. Vi förser flaket med fästen för verktyg och vi kan anpassa flaket för dina behov!

Robust

Klarar alla väder!

Våra fastighetskunder uppskattar att vi byggt en robust maskin för professionella användare. Vår flakmoped tål att användas året runt!

KUNDCASE

På Stiftelsen Årsta Gård använder vaktmästare Pär Heghammar en Norsjö Flakmoped för att transportera allt han behöver runt på markerna kring Stiftelsens tio st tvåplansvillor och ett herrgårdshus.

“Den fungerar jättebra, jag behöver snabbt komma iväg och jag har den fullastad med verktyg, vissa grejer som går sönder, allt från spisknappar till allt möjligt. En mobil verkstad! ” säger Pär.

Inte nog med att mopeden löser transportbehovet, miljötänket är dessutom en viktig faktor för Årsta Gård.

“Vi är en liten oas mitt i Stockholm och just att det är el och att man åker runt bland grödorna passar bra här på Årsta Gård.”

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)