Användning > Industri & Lager

Industri & Lager

Stora industrier och lager forslar med fördel tung last med en flakmoped.​
"Det är bra att den är eldriven och att den går jämt. Den klarar våra lastbehov, vi lastar nog upp till hundra kilo, den är väldigt stark"
Stefan Gatu
Arctic Paper

200kg

Lastkapacitet flak

90 x 130cm

Mått flak

250 cm

Svängradie

1 h

Laddtid 80%

Robust

Fixar lasten dit du vill ha den

Otympliga reservdelar, stora paket? Flakmopeden får dem dit du vill ha dem. Med en lastförmåga på 200 kg och ett oömt flak så får du med dig det mesta.

Smidig

Tar sig hela vägen fram

Med backväxel och kort svängradie kan du med lätthet forsla dina saker hela vägen till målet, oavsett om det är ute eller inne. Om du har krav på specifika mått för att t ex få plats i en hiss så kontakta oss, vi tar gärna fram en specialanpassad lösning till just din verksamhet!

Lätt att laga

Går jämt

Vi har både reservdelar och en utbyggd serviceorganisation, men om du har kompetensen själv är det lätt att både underhålla och reparera flakmopeden. Vi har reservdelar i lager, så du kommer inte få oväntad nertid, åtminstone inte på grund av våra flakmopeder!

Vill du veta mer?

KUNDCASE

.Arctic Paper använder sig av flakmopeder från Norsjö moped för att kunna forsla verktyg och reservdelar ut till olika delar av sitt industriområde.

– Det är bra att den är eldriven och att den går jämt. Den klarar våra lastbehov, vi lastar nog upp till hundra kilo, den är väldigt stark, säger Stefan Gatu på Arctic Paper.

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)