Norsjö Electric > Anpassningar

Anpassningar

Med egen produktionslina har vi möjlighet att vara flexibla utifrån dina behov.

Standardmodell

Vi har vår produktutveckling och produktion i Värmland, det gör att vi kan vara väldigt flexibla och anpassa oss efter era behov.

För att hålla produktionen effektiv och därmed priserna nere så utgår vi ifrån en standardmodell. Vi utgår från ett standardbatteri, svart lack och standardflak. Den uppfyller självklart alla säkerhetskrav och har vår robusta kvalitet.

RAL 9005
Jet Black
RAL 6028
Pine Green
+1000 kr
RAL 1013
Oyster White
+1000 kr

Basfärger

Jet Black är vår standardfärg, där får du som kund en snygg moped till bästa pris.

Pine Green och Oyster White är två härliga färger som vi tycker passar perfekt på en flakmoped. De 2 färgerna kostar lite extra, men det tycker vi att det kan vara värt.

Tillvalsfärger

Utöver våra 3 basfärger har vi 3 tillvalsfärger, dessa finns i lager och är framtagna för att du som kund ska kunna matcha bättre med ert varumärke. 90% av alla varumärken använder variationer av basfärgerna blå, röd och gul så dessa tre färgerna bör fungera för de allra flesta.

Färgerna vi valt heter Brilliant Blue, Golden Yellow och Coral Red

RAL 5007
Brilliant Blue
+2000 kr
RAL 1004
Golden Yellow
+2000 kr
RAL 3016
Coral Red
+2000 kr

Din egen färgkod

Allt är möjligt och med egen lacklina i vår fabrik kan vi ordna vilken färg som helst för att matcha perfekt med ert varumärke, din favoritfärg eller kanske årets färg? Kontakta oss så hjälper vi till. 

Dekaler

Vi har också möjligheten att anpassa mopeden med dekaler med er logotyp eller andra budskap. Kontakta oss så tydliggör vi vad vi behöver för filer.

Anpassade tillbehör

Med egen utveckling och produktion kan vi möta de flesta behov som ni kan tänkas ha. Ska du använda mopeden som baristavagn? Transportera specifika saker? Leverera något kylt? Kontakta gärna oss så pratar vi ideér och möjligheter.

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!