Norsjö Electric, kort och gott!

I samband med att vi uppdaterar vår hemsida och grafiska profil passar vi på att göra några uppdateringar av vår flakmoped.

Norsjö Electric Carrier blir Norsjö Electric, det tycker vi räcker gott. Det kommer man även se på produkten som förstås får nya dekaler.

Vi byter även bromsar och låter våra vänner på TUV få klämma och känna på ett exemplar. I gengäld får vi nytt typgodkännande som betyder att mopeden uppfyller alla säkerhetskrav som behövs.

Som om inte det var nog ger vi Norsjö Electric nya färger som passar med vår nya profil. Standardfärg är svart, eller Jet Black som den heter, det tycker vi passar många. Vår gröna färg, Pine Green, är en härlig ny färg för den som inte nöjer sig med svart. Vår beiga färg, Oyster White, är ett ljusare alternativ som ser fräsch ut och utöver det har vi även 3 tillval, röd, blå och gul får att ni ska kunna matcha närmare ert eget varumärke. Vill ni vara helt spot on lackar vi gärna mopeden i precis vilken färg ni vill, https://www.ral-farben.de/en/ och kan t om sätta dit ert varumärke om ni skulle vilja det.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Lämna en kommentar

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)