På Norsjö Moped utvecklar, tillverkar och säljer vi elektrifierade fordon för lätta transporter i närmiljöer.

Svensk produktion

Vi har egen produktion och genom att vi kontrollerar hela värdekedjan från material till eftermarknad så kan vi garantera hög kvalitet och god kundservice. Vi har valt att förlägga vår produktion i värmländska Lennartsfors, där kan vi säkra en hög standard och samtidigt göra minimalt avtryck på miljön genom korta leveranssträckor.

Flexibilitet

Vi specialbygger mopeder helt utifrån kundens behov och vi är vana att jobba i korta serier. Det gör att du snabbt får den moped du behöver. Reservdelslagret finns hos oss i Lennartsfors vilket garanterar snabba reparationer och korta driftsstopp på dina mopeder.

Kundfokus

Vi jobbar långsiktigt med dig, vi lär oss din vardag och har dina behov i fokus. Vår utvecklingsavdelning och produktion sitter i samma lokaler, vi testar och utvärderar våra mopeder i tuffast möjliga miljö – svenskt väder är inte att leka med! Vi vet att våra kunder värdesätter hög kvalitet i alla detaljer, att vi tänker funktion utifrån hur våra kunder använder sina flakmopeder.

Vi har ett landstäckande servicenätverk

Vi hjäper er hela vägen. När mopeden behöver underhåll eller något skulle gå sönder har ni alltid nära till ett serviceställe där ni kan få hjälp att snabbt få mopeden i drift igen.

Norsjö Moped ägs sedan 2007 av Lennartsfors AB som även utvecklar andra fordon inriktade på terräng.

2021 stärker vi Norsjö Moped som varumärke och satsar framåt. Vi tar in ny kompetens i bolaget, stärker den befintliga affären och smider planer för nya produkter. Produktionen kommer fortsatt att vara kvar i befintlig fabrik där kapaciteten är god och vi kan säkerställa den höga kvaliteten som är viktig för oss.

mikael2

Mikael Swartz

VD

mikael@lennartsfors.com 
+46(0)70 26 51 298

peter

Peter Rodin

Produktchef

peter@lennartsfors.com
+46(0)73-80 39 203

holdö

Michael Holdö

Reservdelar
Teknisk Support

michael@lennartsfors.com
+46 (0)70-603 30 80

Logga in

Skapa nytt konto

Skapa ditt konto

Hej

Fyll i din mailadress så får du direkt tillgång till våra dokument!

Kontakta oss för offert

En säljare kontaktar dig inom kort (ange gärna ditt telefonnr i meddelandefältet nedan)